3ο Κυνήγι Θησαυρού της 

Νεολαίας Αγίου Αντωνίου

Πρόγραμμα:

Έναρξη Εκδηλώσεων 4ου Ανταμώματος:

Το Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για το Κυνήγι Θησαυρού της Νεολαίας θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στην Στέγη της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου

Η Φόρμα Συμμετοχής ανοίγει την Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 12.00 & κλείνει την Δευτέρα 16 Αυγούστου και ώρα 00.00. Οι θέσεις για το Κυνήγι του Θησαυρού είνα αυστηρώς |72|. Μπείτε γρήγορα στην φόρμα συμμετοχής και κλείστε θέση για το παιδί σας, για μία μοναδική εμπειρία στον Άγιο Αντώνιο.


Οι δηλώσεις συμμετοχής ανοίγουν την Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 12.00 και κλείνουν την Δευτέρα 16 Αυγούστου και ώρα 00.00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Για την διεξαγωγή του Κυνηγιού μας θα ισχύσουν αυστηροί υγειονομικοί και γενικότεροι κανόνες, τους οποίους θα αποστείλουμε σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μέσω email και SMS. Μπορείτε επίσης να τους βρείτε παρακάτω στην σελίδα μας και να ενημερωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα. Οι θέσεις που έχουμε ανακοινώσει είναι αυστηρώς 72 για την αποφυγή συνωστισμού. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Περιγραφή Παιχνιδιού:

Ένας θεσμός, ο οποίος προστέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πανηγυριού μας τον Σεπτέμβριο είναι το κυνήγι θησαυρού. Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από γονείς και παιδιά καθώς η συμμετοχή ήταν αυξημένη. Το Κυνήγι του Θησαυρού είναι η πρώτη εκδήλωση του Πανηγυριού και στην ουσία αποτελεί την Έναρξη του. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου απο όλα τα σχολεία του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύουμε ότι είναι ο πιο όμορφος θεσμός που δημιουργήσαμε στο χωριό μας και το διαπιστώσαμε αυτό στα πρόσωπα των παιδιών, τα οποία είναι γεμάτα ενθουσιασμό, χαρά και ενέργεια να συμμετέχουν και να παίξουν σε αυτό το Διαδραστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό Παιχνίδι που αποτέλεσε ένα όνειρο της ομάδας και τώρα αποτελεί πραγματικότητα στον τόπο μας. Η συμμετοχή γίνεται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ανοίγει ο Σύλλογος μας, στην οποία κάθε γονέας μπορεί να υποβάλει τα στοιχεία του παιδιού του και να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του. Το Παιχνίδι διαρκεί περίπου 2,5 με 3 ώρες. Ξεκινάμε με τα καθιερωμένα μας παιδικά χορευτικά, στην συνέχεια οι ομάδες που δημιουργούνται βρίσκουν όνομα για την ομάδα τους, συνθήματα και παραλαμβάνουν από τον Αρχηγό του Κυνηγιού τις χρωματιστές σημαίες τους για να αρχίσει το κυνήγι. Ακούνε την ιστορία του κυνηγιού και το θέμα και παραλαμβάνουν τον πρώτο γρίφο. Με το σφύριγμα ξεκινά το Παιχνίδι. Διαφορετική διαδρομή για την κάθε ομάδα ανάλογα την ηλικία και τον βαθμό δυσκολίας, έως ότου φτάσει πρώτη μια Ομάδα στον θησαυρό και τον ξεθάψει. Όταν τον βρεί το επιστρέφει στο σημείο έναρξης στον Αρχηγό και αποτελεί την ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ. Οι συμμετέχοντες της νικήτριας ομάδας παραλαμβάνουν το βραβείο τους και τα δώρα που δίνει ο Σύλλογος μας σε κάθε παιδί της ομάδας που βρήκε τον θησαυρό. Τέλος, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παίρνουν τον Έπαινο συμμετοχής, γευματίζουν τα απίστευτα χοτ ντογκ του Συλλόγου μας και χορεύουμε το τελευταίο χορευτικό του παιχνιδιού. 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ 3ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: